РАДОМИР ПУТНИК УПУТИО ПИСМО ЗАХВАЛНОСТИ ДЕЈАНУ САВИЋУ

23 септембар 2014

Председник Управног одбора Задужбине "Доситеј Обрадовић" Радомир Путник упутио је писмо захвалности в.д. управника Народног позоришта у Београду Дејану Савићу у којем се захваљује на гостопримству и помоћи приликом организације прославе одржане 17. септембра на Великој сцени поводом деценије од оснивања те Задужбине и 275 година од рођења овог великог просветитеља.
- Овим путем желимо да Вам захвалимо што сте, заједно са нама, били домаћин великом броју угледних и драгих гостију који су увеличали свечаност поводом ових јубилеја - истиче Путник и подсећа да Велика сцена Народног позоришта, са врхунским уметницима и угледним гостима, пружа слику која ће остати у аналима Задужбине као један од најлепших догађаја у њиховом десетогодишњем постојању.
- Уступањем простора, ангажовањем врхунских уметника и подршком ваших стручних служби, посебно госпође Јасмине Зотовић, још једном сте показали да је Народно позориште велики дом наше културе и пријатељ Задужбине која има за циљ да чува и афирмише име и дело Доситеја Обрадовића - навео је Путник.
М.Б.